Montering

For at dine folietekster skal ha lengst mulig holdbarhet ber vi deg følge monteringsanvisningen nedenfor. Før du starter monteringen er det viktig at området du skal montere på er skikkelig rengjort. Alle overflater skal betraktes som skitne og skal rengjøres godt før montering av folie.

  1. Ta godt med rensevæske eller vindusvask uten fettstoffer på en klut eller tørkepapir og påfør dette på overflaten.
  2. Tørk overflaten godt med en lofri klut eller tørkepapir til overflaten er helt tørr.
  3. Ta av bakpapiret og plasser folien på det rene underlaget. Sørg for å montere rett.
  4. Bruk en plastskrape for å presse folien jevnt mot flaten den skal klebes til. Stryk fra en side til den andre.
  5. Trekk av applikasjonstapen med et jevnt trekk.

Etter montering

Etter ca. 3 dager vil folien sitte godt. Du må vente ca. 3 uker før du polerer overflaten folien er montert på, for ikke å stenge porene for luft gjennomgang. Det er kun voksfri silikon eller teflon poleringsmiddel som skal benyttes på plastoverflater. Høytrykk, avfetting eller syreholdige kjemikalier må ikke brukes for vask av områder med folie.

Montering på ulakkert plast eller strukturerte overflater

Vi anbefaler å ikke montere folie på ulakkerte plastdeler. Overflaten det monteres på må være glatt, da folien ikke vil sitte på strukturerte overflater over tid.

Fjerning av folie

For å fjerne folien bruk en hårføner, varmt vann eller varmepistol. Folien vi bruker designet for å ikke legge igjen limrester ved fjerning. Folien vil ikke skade lakken, men lakken rundt vil slites etter hvert som tiden går. Det vil derfor kunne bli nyanseforskjeller mellom der dekoren har sittet og området rundt. For utjevne dette bør man polerer grundig, så vil nyanseforskjellene forsvinne.

Monteringsanvisning